Consultanta

In permanenta am promovat valorile economiei romanesti si am incercat sa ajutam la dezvoltarea acesteia, mai ales firmele producatoare.

Prin programele initiate, aceste companii au reusit sa fie prezente atat pe piata micilor comercianti cat si a marilor retaileri, reusind astfel trecerea de la nivelul regional la cel national si implicit o dezvoltare a activitatii, si mai ales o crestere substantiala a numarului de angajati si de imagine.

Clienti: Artrico SRL - Targu Mures, CIFA SA - Timisoara, Ozone SRL - Bucuresti, Schisser Cosmetics SRL - Timisoara, Spark SRL - Cluj, Sunrise SRL - Brasov, Focaccia SRL - Timisoara, Fresh Store SRL - Bucuresti, Nutal SRL - Baia Mare, Seestern SRL - Arad, Pangram SA - Resita.

Desi printre clientii nostri sunt si firme representative pentru branduri internationale, sprijinim in primul rand conceptual "Produs in Romania"

Formare profesionala

Un mare accent a fost pus in permanenta pe formarea tinerilor si reconversia profesionala a celor cu experienta in alte domenii.

Societatea a organizat si participat la cursuri de formare profesionala in domeniul vanzarilor, protectiei muncii, resurse umane si altele.

Printre beneficiari amintim: Domiforum SRL, Trident SRL, Noriel SRL, Duras Media SRL, Deutsche Telcom SRL

Consultanta proiecte - fonduri UE

Pentru ca accesarea fondurilor nerambursabile este un mare ajutor pentru dezvoltarea societatilor, am ajutat la implementarea mai multor proiecte pe diferite axe, atat comunitare cat si guvernamentale.

Am participat astfel la dotarea cu utilaje, echipamente TIC, sau constructia de capacitate de productie si vanzare pentru companii cu diverse domenii de activitate.

Clienti: Magic Lepard SRL, Domiforum SRL, Cod Irish Connection SRL, Pauti SRL, Rembka SRL, Duras Media SRL, Expert Logistic SRL